Hofstede Optiek heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
Hofstede Optiek

Vandaag is het Prinsjesdag in Den Haag. Bent u benieuwd naar de troonrede van ons kabinet of komt u om te zwaaien naar de koning en koningin?
Wij zijn er klaar voor, de vlag hangt uit!
... Meer....Minder.....

Gepost dinsdag 18-sep-2018 – 09:05

Vandaag is het Prinsjesdag in Den Haag. Bent u benieuwd naar de troonrede van ons kabinet of komt u om te zwaaien naar de koning en koningin?
Wij zijn er klaar voor, de vlag hangt uit!Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

Het wordt vast gezellig en druk met het mooie weer. Geniet!🌞🤴👸

Hofstede Optiek heeft het bericht van Het Noordeinde Den Haag gedeeld.
Hofstede Optiek

THE KING'S CHOICE

Op Het Noordeinde zijn er maar liefst 4 hofleveranciers te vinden! Dungelmann, Hofstede Optiek, PELGER en Steltman Juwelier - Den Haag voeren met trots het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. De bijzondere titel ontvang je van Zijne Majesteit de Koning zelf en hofleverancier word je niet zomaar; deze bedrijven onderscheiden zich doordat ze meer dan honderd jaar bestaan en in al die jaren kwaliteit, soliditeit en continuïteit weten te leveren.

Bezoek deze winkels tijdens Prinsjesdag 2018 op Het Noordeinde voor het koninklijke gevoel!

www.hetnoordeinde.nl
... Meer....Minder.....

Gepost donderdag 30-aug-2018 – 00:25

Hofstede Optiek heeft de video van Het Haags Hofkwartier gedeeld.
Hofstede Optiek

Het Haags Hofkwartier
NAZOMEREN OP HET NOORDEINDE

Herontdek het vernieuwde Het Noordeinde Den Haag. Na een prachtige herinrichting, zijn wij helemaal klaar voor een nieuw seizoen! In de fashion stores hangen volop de nieuwe najaarscollecties. Op de Hoogstraat, Noordeinde, Heulstraat en de Plaats vind je verder o. a. galeries, interieur en design stores, restaurants en lunchrooms en juweliers waarvan een aantal hofleverancier zijn. Voor een nazomer citytrip boek je een luxe kamer in Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde. Luxury Shopping, musea en Het Binnenhof op loopafstand en binnen 20 minuten op het strand van Scheveningen!

www.hetnoordeinde.nl
... Meer....Minder.....

Gepost woensdag 22-aug-2018 – 23:18

Hofstede Optiek heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd.
Hofstede Optiek

Elie Saab is een Libanees modeontwerper. Zijn stijl is te herkennen aan het gebruik van onder andere parels, diamanten en pailletten. Heden te dage is Elie Saab echt een wereldmerk met prêt-à-porter en haute couture lijnen die gewaardeerd worden door internationale sterren als Beyonce, Christina Aguilera, Halle Berry en Angelina Jolie. Hier in Nederland spotten we Koningin Máxima zo nu en dan in een stijlvolle creatie van zijn hand.
Wij mogen u als geselecteerde dealer de eerste zonnebrillen lijn van dit merk presenteren die de stijlkenmerken bevatten waar de ontwerper graag mee werkt.
U bent van harte welkom om kennis te maken met deze bijzondere lijn.
... Meer....Minder.....

Gepost maandag 30-apr-2018 – 20:50

 

Comment on Facebook

Shanita Kalika